Home Over ons TQ-Lab Contact Nieuws Referenties Safety Security ReQuest Management Platform Werkplekbezetting Technieken Branches Terug naar technieken

TransQuest Tag & Tracing Solutions B.V.

Computerweg 1

3542 DP Utrecht

Tel.nr +31 (0)85 040 21 20

info@transquest.eu 

Combinatie technieken
Als eerste partij in Nederland is TransQuest er in geslaagd om een combinatie van zowel actieve als  passieve techniek te realiseren. Hierdoor wordt van beide technieken (Actieve RFID en Passieve RFID) de  sterke eigenschappen gecombineerd, waardoor een volkomen op maat gesneden toepassing wordt  gerealiseerd met bestaande componenten. Hierbij wordt de nadruk gelegd op security in de vorm van proximity (passieve) techniek; en daar waar  aanwezigheidsregistratie (evacuatie), automatische tijdregistratie of handsfree toegangscontrole  (slagbomen) is vereist, gebruik gemaakt van actieve RFID-techniek.
Ins & Outs       De 'ins' en 'outs' van toegangsmanagement Integrale en adequate oplossingen op maat
Terug naar technieken www.transquest.eu MENU
Combinatie technieken
Als eerste partij in Nederland is TransQuest er in geslaagd om een  combinatie van zowel actieve als passieve techniek te realiseren.  Hierdoor wordt van beide technieken (Actieve RFID en Passieve RFID) de sterke eigenschappen gecombineerd, waardoor een volkomen op maat gesneden toepassing wordt gerealiseerd met bestaande  componenten. Hierbij wordt de nadruk gelegd op security in de vorm van proximity  (passieve) techniek; en daar waar aanwezigheidsregistratie  (evacuatie), automatische tijdregistratie of handsfree  toegangscontrole (slagbomen) is vereist, gebruik gemaakt van  actieve RFID-techniek.
Ins & Outs       De 'ins' en 'outs' van toegangsmanagement Integrale en adequate oplossingen op maat
Tag & Tracing Solutions

Product(s) added to your shopping cart.

Continue Shopping Go to Checkout