Home Over ons TQ-Lab Contact Nieuws Referenties Safety Security ReQuest Management Platform Werkplekbezetting Technieken Branches Terug naar technieken

TransQuest Tag & Tracing Solutions B.V.

Computerweg 1

3542 DP Utrecht

Tel.nr +31 (0)85 040 21 20

info@transquest.eu 

Actieve RFID
Actieve RFID-technologie is een techniek waarbij de pas een continu (radio)signaal uitzendt.  Een pas dient daardoor niet voor een lezer gehouden te worden, maar worden opgemerkt  door strategisch geplaatste lezers. Hierdoor zijn de toepassingen vaak anders dan met meer conventionele technieken. Denk  hierbij aan het comfortabel opensturen van deuren, het automatisch registreren van aan- of  afwezigheid, buddytagging, dwaaldetectie en kunstbeveiliging.
Ins & Outs       De 'ins' en 'outs' van toegangsmanagement Integrale en adequate oplossingen op maat
Terug naar technieken www.transquest.eu MENU
Actieve RFID
Actieve RFID-technologie is een techniek waarbij de pas een continu (radio)signaal uitzendt. Een pas dient daardoor niet voor een lezer  gehouden te worden, maar worden opgemerkt door strategisch  geplaatste lezers. Hierdoor zijn de toepassingen vaak anders dan met meer  conventionele technieken. Denk hierbij aan het comfortabel  opensturen van deuren, het automatisch registreren van aan- of  afwezigheid, buddytagging, dwaaldetectie en kunstbeveiliging.
Tag & Tracing Solutions
Ins & Outs       De 'ins' en 'outs' van toegangsmanagement Integrale en adequate oplossingen op maat

Product(s) added to your shopping cart.

Continue Shopping Go to Checkout