Home Over ons TQ-Lab Contact Nieuws Referenties Safety Security ReQuest Management Platform Werkplekbezetting Technieken Branches Meer Meer Meer
AANWEZIGHEIDSREGISTRATIE
EVACUATIE MANAGEMENT
Door de inzet van TransQuest  unieke handsfree techniek wordt  een sluitende aanwezigheids  registratie gerealiseerd.
Naast evacuatielijsten, is het ook  mogelijk een calamiteitenzuil toe te  passen. O.a. voorzien van  beeldscherm, kaartlezer & camera.
BHV MANAGEMENT
Real-time inzicht van BHV’ers op  locatie en calamiteiten door  doordachte techniek te gebruiken  op strategische plekken. 

TransQuest Tag & Tracing Solutions B.V.

Computerweg 1

3542 DP Utrecht

Tel.nr +31 (0)85 040 21 20

info@transquest.eu 

Binnen uw organisatie kunt u niet om het begrip Safety heen, u wordt er dagelijks mee geconfronteerd. Veiligheid van uw medewerkers,  bezoekers en leveranciers dienen immers gewaarborgd te blijven. Met de verschillende oplossingen van TransQuest wordt er in eerste  instantie nagestreefd om onopzettelijke incidenten te voorkomen. Mocht zich onverhoopt toch een incident voordoen dan zijn de  toepassingen van TransQuest bij uitstek geschikt om het incident in een vroeg stadium beheersbaar te maken.
Safety 
Meer Meer www.transquest.eu Meer MENU
AANWEZIGHEIDS REGISTRATIE
BHV MANAGEMENT
Binnen uw organisatie kunt u niet om het begrip Safety heen, u  wordt er dagelijks mee geconfronteerd. Veiligheid van uw  medewerkers, bezoekers en leveranciers dienen immers  gewaarborgd te blijven. Met de verschillende oplossingen van  TransQuest wordt er in eerste instantie nagestreefd om  onopzettelijke incidenten te voorkomen. Mocht zich onverhoopt  toch een incident voordoen dan zijn de toepassingen van  TransQuest bij uitstek geschikt om het incident in een vroeg  stadium beheersbaar te maken.
Safety 
Tag & Tracing Solutions
De Nederlandse wetgeving stelt u verplicht op ieder moment te weten  wie op uw terrein aanwezig is! Regelgeving verschilt per branche, de  kernvraag blijft hetzelfde, wie is er op mijn terrein?  
Er is geen wet die voorschrijft hoeveel BHV-ers op locatie dienen te  zijn. Veel hangt af van de omvang, de ligging en het risico met  betrekking tot de bedrijfsvoering waarbinnen de organisatie opereert. 
EVACUATIE MANAGEMENT
Door een sluitende aanwezigheid te creëren, is het vervolgens  eenvoudig accurate evacuatie-lijsten te genereren en deze te  checken bij de verzamelplaatsen.
BHV MANAGEMENT

Product(s) added to your shopping cart.

Continue Shopping Go to Checkout