Home Over ons TQ-Lab Contact Nieuws Referenties Safety Security ReQuest Management Platform Werkplekbezetting Technieken Branches Terug naar ReQuest

TransQuest Tag & Tracing Solutions B.V.

Computerweg 1

3542 DP Utrecht

Tel.nr +31 (0)85 040 21 20

info@transquest.eu 

Tijdregistratie
Juiste registratie van gewerkte tijd is een belangrijke factor van de verloning van uw medewerkers. Daar mag  niet aan getoornd worden. Afspraken met betrekking tot verloning dienen gerespecteerd te worden en  controleerbaar te zijn. Daarnaast geven de gewerkte uren inzicht in de productiviteit van uw medewerkers. Komt  deze overeen met de planning? Komt deze overeen met de norm? De tijdregistratie van TransQuest levert functionaliteit op beide fronten. De inrichting van de rekenregels is zo  flexibel, dat vrijwel alle voorkomende CAO’s in het systeem verwerkt kunnen worden. Op basis van werkroosters  wordt de verloning bepaald en zijn er standaard interfaces met diverse salarisverwerkingspaketten. Ook de  vaststelling van bovenwettelijke en benedenwettelijke uren worden in het systeem bijgehouden. Tijdregistratie  wordt volledig geïntegreerd met de aanwezigheidsregistratie en de toegangscontrole van TransQuest. Hierdoor  kunnen registratie momenten bij deuren gebruikt worden voor pauze berekeningen, of kan door de  aanwezigheid registratie worden bepaald hoelang een medewerker op een bepaalde afdeling werkzaam is  geweest. De tijdregistratie gegevens kunnen gedeeld worden met diverse andere toepassingen. Denk hierbij naast  salarispakketten aan ERP- of MES applicaties, maar ook interfaces met andere tijdregistratie systemen zijn reeds  gerealiseerd. Ook koppelingen met de systemen van uitzendbureaus zorgen voor een gestroomlijnde planning,  inzet en betalingsverkeer!
Ins & Outs       De 'ins' en 'outs' van toegangsmanagement Integrale en adequate oplossingen op maat
Terug naar ReQuest www.transquest.eu MENU
Tijdregistratie
Juiste registratie van gewerkte tijd is een belangrijke factor van de  verloning van uw medewerkers. Daar mag niet aan getoornd  worden. Afspraken met betrekking tot verloning dienen  gerespecteerd te worden en controleerbaar te zijn. Daarnaast geven de gewerkte uren inzicht in de productiviteit van uw medewerkers.  Komt deze overeen met de planning? Komt deze overeen met de  norm? De tijdregistratie van TransQuest levert functionaliteit op beide  fronten. De inrichting van de rekenregels is zo flexibel, dat vrijwel  alle voorkomende CAO’s in het systeem verwerkt kunnen worden.  Op basis van werkroosters wordt de verloning bepaald en zijn er  standaard interfaces met diverse salarisverwerkingspaketten. Ook  de vaststelling van bovenwettelijke en benedenwettelijke uren  worden in het systeem bijgehouden. Tijdregistratie wordt volledig  geïntegreerd met de aanwezigheidsregistratie en de  toegangscontrole van TransQuest. Hierdoor kunnen registratie  momenten bij deuren gebruikt worden voor pauze berekeningen, of kan door de aanwezigheid registratie worden bepaald hoelang een  medewerker op een bepaalde afdeling werkzaam is geweest. De tijdregistratie gegevens kunnen gedeeld worden met diverse  andere toepassingen. Denk hierbij naast salarispakketten aan ERP-  of MES applicaties, maar ook interfaces met andere tijdregistratie  systemen zijn reeds gerealiseerd. Ook koppelingen met de  systemen van uitzendbureaus zorgen voor een gestroomlijnde  planning, inzet en betalingsverkeer!
Tag & Tracing Solutions
Ins & Outs       De 'ins' en 'outs' van toegangsmanagement Integrale en adequate oplossingen op maat

Product(s) added to your shopping cart.

Continue Shopping Go to Checkout