Home Over ons TQ-Lab Contact Nieuws Referenties Safety Security ReQuest Management Platform Werkplekbezetting Technieken Branches Terug naar ReQuest

TransQuest Tag & Tracing Solutions B.V.

Computerweg 1

3542 DP Utrecht

Tel.nr +31 (0)85 040 21 20

info@transquest.eu 

Plannings Module
De planningsmodule stelt u in staat om de inzet van uw medewerkers en uitzendkrachten op een  gebruikersvriendelijke manier te plannen. Afhankelijk van beschikbaarheid en capaciteiten is in één  oogopslag duidelijk waar extra inzet gewenst is. De planning wordt direct omgezet naar werkroosters en kan de medewerker geïnformeerd worden  (bijvoorbeeld via een mobiele app) wanneer zijn werkzaamheden gewenst zijn. Als extra functionaliteit  biedt de planningsmodule de mogelijkheid om medewerkers pas toegang te geven wanneer zij zijn  ingepland. Niet ingepland betekent dan ook géén toegang.
Terug naar ReQuest www.transquest.eu MENU
Plannings Module
De planningsmodule stelt u in staat om de inzet van uw  medewerkers en uitzendkrachten op een gebruikersvriendelijke  manier te plannen. Afhankelijk van beschikbaarheid en capaciteiten  is in één oogopslag duidelijk waar extra inzet gewenst is. De planning wordt direct omgezet naar werkroosters en kan de  medewerker geïnformeerd worden (bijvoorbeeld via een mobiele  app) wanneer zijn werkzaamheden gewenst zijn. Als extra  functionaliteit biedt de planningsmodule de mogelijkheid om  medewerkers pas toegang te geven wanneer zij zijn ingepland. Niet  ingepland betekent dan ook géén toegang.
Tag & Tracing Solutions

Product(s) added to your shopping cart.

Continue Shopping Go to Checkout