Home Over ons TQ-Lab Contact Nieuws Referenties Safety Security ReQuest Management Platform Werkplekbezetting Technieken Branches Terug naar ReQuest

TransQuest Tag & Tracing Solutions B.V.

Computerweg 1

3542 DP Utrecht

Tel.nr +31 (0)85 040 21 20

info@transquest.eu 

Opkomst Manager
De opkomst manager koppelt planning gegevens van medewerkers aan de aanwezigheid status en de  werkstatus van medewerkers. Wanneer het rooster aangeeft dat een medewerker (of een uitzendkracht) om  6:00 uur moet starten met werken, controleert het systeem real time of deze medewerker al aanwezig is. Deze informatie wordt ook vergeleken met de werkstatus van de medewerker. Wanneer deze informatie niet  overeenkomt met zijn rooster, wordt dit direct kenbaar gemaakt in het systeem (‘medewerker werkt onterecht  niet’). Een afdelingsmanager heeft daarmee inzicht in de beschikbaarheid van de medewerker en kan direct  actie ondernemen.
Ins & Outs       De 'ins' en 'outs' van toegangsmanagement Integrale en adequate oplossingen op maat
Terug naar ReQuest www.transquest.eu MENU
Opkomst Manager
De opkomst manager koppelt planning gegevens van medewerkers  aan de aanwezigheid status en de werkstatus van medewerkers.  Wanneer het rooster aangeeft dat een medewerker (of een  uitzendkracht) om 6:00 uur moet starten met werken, controleert  het systeem real time of deze medewerker al aanwezig is.   Deze informatie wordt ook vergeleken met de werkstatus van de  medewerker. Wanneer deze informatie niet overeenkomt met zijn  rooster, wordt dit direct kenbaar gemaakt in het systeem  (‘medewerker werkt onterecht niet’). Een afdelingsmanager heeft  daarmee inzicht in de beschikbaarheid van de medewerker en kan  direct actie ondernemen.
Tag & Tracing Solutions

Product(s) added to your shopping cart.

Continue Shopping Go to Checkout