Home Over ons TQ-Lab Contact Nieuws Referenties Safety Security ReQuest Management Platform Werkplekbezetting Technieken Branches Terug naar ReQuest

ReQuest Online

TransQuest Tag & Tracing Solutions B.V.

Computerweg 1

3542 DP Utrecht

Tel.nr +31 (0)85 040 21 20

info@transquest.eu 

Open Software
ReQuest Management Platform is een volledig open systeem. Dat betekent dat het volledig hardware-  onafhankelijk is zodat personen dankzij het gebruik van verschillende technieken zijn te herkennen. Een persoon is daardoor op meerdere manieren herkenbaar in het systeem. Zowel door vingerprint, NFC, met  een pas of met lange afstandregistratie, ReQuest weet om welke persoon het gaat. Afhankelijk van zijn rechten  wordt de persoon dan toegelaten.  
Terug naar ReQuest www.transquest.eu MENU

ReQuest Online

Open Software
ReQuest Management Platform is een volledig open systeem. Dat  betekent dat het volledig hardware-onafhankelijk is zodat personen dankzij het gebruik van verschillende technieken zijn te herkennen. Een persoon is daardoor op meerdere manieren herkenbaar in het  systeem. Zowel door vingerprint, NFC, met een pas of met lange  afstandregistratie, ReQuest weet om welke persoon het gaat.  Afhankelijk van zijn rechten wordt de persoon dan toegelaten.  
Tag & Tracing Solutions

Product(s) added to your shopping cart.

Continue Shopping Go to Checkout