Home Over ons TQ-Lab Contact Nieuws Referenties Safety Security ReQuest Management Platform Werkplekbezetting Technieken Branches Terug naar ReQuest

TransQuest Tag & Tracing Solutions B.V.

Computerweg 1

3542 DP Utrecht

Tel.nr +31 (0)85 040 21 20

info@transquest.eu 

Interfaces
Een groot nadeel van veel totaaloplossingen is vaak de afhankelijkheid van het bestaande productgamma van de leverancier. TransQuest biedt de mogelijkheid om via open standaards rechtstreeks met onze systemen te  communiceren. Bovendien maken wij ook specialistische integraties met hardware en software van andere  partijen, ongeacht of deze al dan niet concurrerend zijn in deelgebieden van onze expertise. We hebben o.a. koppelingen gerealiseerd met andere toegangscontrole systemen, video management systemen, biometrische systemen, ERP pakketten, tijdregistratie pakketten, weegbruggen, Intercom systemen,  gebouwbeheerssystemen en nog tal van andere systemen.
ReQuest Platform
Terug naar ReQuest www.transquest.eu MENU
Interfaces
Een groot nadeel van veel totaaloplossingen is vaak de  afhankelijkheid van het bestaande productgamma van de  leverancier. TransQuest biedt de mogelijkheid om via open  standaards rechtstreeks met onze systemen te communiceren.  Bovendien maken wij ook specialistische integraties met hardware  en software van andere partijen, ongeacht of deze al dan niet  concurrerend zijn in deelgebieden van onze expertise. We hebben o.a. koppelingen gerealiseerd met andere  toegangscontrole systemen, video management systemen,  biometrische systemen, ERP pakketten, tijdregistratie pakketten,  weegbruggen, Intercom systemen, gebouwbeheerssystemen en nog  tal van andere systemen.  
ReQuest Platform
Tag & Tracing Solutions

Product(s) added to your shopping cart.

Continue Shopping Go to Checkout